Grayscale Verschuivingen Grootkapfonds Focus naar Etherische en Bitcoin

Grayscale staat als een digital asset firm, en is recentelijk gekomen om de weging van bepaalde cryptocurrencies in haar Digital Large-Cap investeringsfonds aan te passen. Degenen die het meeste voordeel halen uit deze verschuiving zijn Ethereum en Bitcoin, die hun weging hebben verhoogd, maar dit gaat ten koste van andere altcoins.

Pro ETH en BTC, Downing Down On Everything Else

Op 12 juli 2020 kondigde Grayscale via een twitterbericht aan dat het de samenstelling van zijn DLC-fonds had verschoven naar het tweede kwartaal van 2020. De aankondiging gaf aan dat de Bitcoin-percentages waren gestegen tot 81,5%, in tegenstelling tot de vorige 81%. De weging van Ethereum kende echter een meer uitgesproken verschuiving in de weging, die opliep tot 11,7%, in tegenstelling tot de vorige 9,6%.

Zoals men zich kan voorstellen, zou de stijging van sommige munten leiden tot de onvermijdelijke daling van andere, waarbij drie belangrijke altmunten in ditzelfde tijdsbestek in het fonds in gewicht zouden dalen. De contante waarde van de Bitcoin daalde tot 2%, na een daling van 2,8%, waarbij de XRP daalde tot 3,6% ten opzichte van de vorige 5%. Litecoin zag de laagste daling in de verschuiving, die daalde naar 1,2% van de 1,6%.

Single-Asset Funds Favoriete Bitcoin en Ethereum

In zijn huidige vorm zijn de single-asset beleggingsfondsen voor zowel Ethereum als bitcoin de grootste onder het beheer van de onderneming. Voor Bitcoin is er een totaal van $3,5 miljard onder beheer, met $410 miljoen beheerd voor Ethereum. Om de zaken in perspectief te plaatsen, als u de waarde van alle single-asset fondsen voor Litecoin, Bitcoin Cash en XRP bij elkaar optelt, zal het totaal slechts $12 miljoen waard zijn.

Grayscale staat als een van de grootste crypto-investeringsfirma’s die er zijn en geeft aan dat ze tot 2020 heel graag voor Bitcoin willen werken. Voor de halvering die Bitcoin Profit echt liet herstellen van de crash van de crypto-markt, kocht Grayscale ongeveer de helft van de totale voorraad Bitcoin. Toen de halvering plaatsvond, leek het erop dat de investeringsmaatschappij zich niet had teruggetrokken. In plaats daarvan wordt geschat dat het 153% van alle Bitcoin die in die periode werd gedolven, heeft gekocht. Dat is een bullish sentiment, ongeacht hoe je het bekijkt.

Algehele dominantieverschuiving

Ethereum werd ook niet gespaard van Grayscale’s eetlust. Begin april werd aangetoond dat de crypto-investeringsfirma in 2020 het equivalent van de helft van alle gedolven ETH kocht en uiteindelijk eigenaar is geworden van 1,1% van het totale circulerende aanbod van Bitcoin.

Het vermoeden bestaat dat deze nieuwe herwaardering van het DLC-fonds van Grayscale een directe reactie is op de huidige marktconditie. Met name Ethereum zag een wereldwijde marktdominantie toenemen van meer dan 9,8% ten opzichte van de vorige 8,17%. De verschuiving van Grayscale in deze spiegel was te zien in alle munten die hun gewicht naar beneden hebben laten verschuiven. De enige uitzondering hierop is Bitcoin, dat was gedaald tot 62,46% ten opzichte van de vorige 65,78%.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.