Litecoinin Charlie Lee antaa vuoden lopun BTC- ja LTC-ennusteet

Jokainen, joka on investoinut Litecoiniin vuonna 2020, on joutunut ottamaan sen leukaan suuren osan vuotta. Seitsemänneksi suurin markkina-arvoon perustuva kryptovaluutta näki sen markkina-arvon periaatteessa puolittuneen helmikuun tasosta, jolloin se kävi kauppaa noin 80 dollarilla, matalaan 40 dollariin kesän puolivälissä. LTC-hinta pysyy nyt omana hintansa ollessa noin 61 dollaria. Ja jos kysyt Litecoin-luojalta Charlie Lee: ltä, LTC: llä ja BTC: llä voi vielä olla jonkin verran kiitotietä tänä vuonna.

Litecoinin Charlie Lee antaa vuoden lopun BTC- ja LTC-ennusteet

Mikä ero kuukaudella voi olla, koska elokuu oli ystävällinen kolikolle, jonka Lee loi olevan hopea bitcoinin kultaan. Lee on surullisen myös purkanut kaikki LTC-omistuksensa vuoden 2017 cryptocurrency bull -ajon aikana lähellä Bitcoin Code hintahuippua.

Samaan aikaan Litecoinin viimeaikainen hintakierros ei kadonnut Litecoin-säätiössä, joka näyttää ottaneen tämän vuoden vuoristoradan hitaasti, kun hän on hiljattain twiitannut –

Bitcoinin nouseva vuorovesi

Nouseva vuorovesi nostaa kaikki veneet, ja bitcoinin uskotaan olevan noususuhdanteessa, vaikka hinta on pudonnut alle psykologisesti tärkeän 12 000 dollarin tason. Litecoin ei häpeä ajaa bitcoinin koattaileilla, koska se on valmistettu käyttäen samaa koodia kuin Bitcoin-lohkoketju. Litecoinille on ollut myös muita viimeaikaisia ​​katalysaattoreita, kuten Grayscale Investments ilmoitti, että sen Litecoin Trust (LTCN) on aktiivinen ja kaupankäynnin kohteeksi akkreditoiduille sijoittajille OTC-markkinoilla.

Lee osallistui äskettäin haastatteluun Ben Askrenin, eläkkeellä olevan MMA-taistelijan ja Funky Crypto Podcastin isännän kanssa . Videossa Lee ilmoitti, että jotkut ihmiset varoittavat, että LTC-hinta nousee nollaan, mutta hän väittää, ettei se tule.

Jos kysyt kauppiaalta Marc Principatolta GreenBridge Investingilla, Litecoinin kohtalo riippuu siitä, mitä BTC-hinta tekee. Hän kirjoitti äskettäin ,

”Litecoin on vaikeissa olosuhteissa. Sijainti suosii väärennöksiä aivan kuten Bitcoin, mutta kynttilä on baarissa. Tauko 69 ja johda tämä asia 70-luvun puoliväliin, kunhan Bitcoin tekee yhteistyötä. „

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.