Digitaalisen valuutan käyttöönotto on ehdottomasti väistämätöntä

Digitaalisen valuutan käyttöönotto on ehdottomasti väistämätöntä, ennustaa Standard Chartered CEO

Standard Charteredin toimitusjohtaja uskoo, että digitaaliset valuutat ovat „väistämättömiä“, koska sekä yksityisellä sektorilla että hallituksen tukemilla yhteisöillä on johtava rooli käyttöönottoprosessissa.

FinTech-tapahtuman aikana Standard Charteredin toimitusjohtaja väitti, että digitaalisten valuuttojen viimeaikaista ja tulevaa Bitcoin Profit käyttöönottoa johtavat yksityiset ja julkiset yksiköt. Hän totesi myös, että digitalisoiva maailma tekee niiden käyttöönotosta „ehdottoman väistämätöntä“.

Digitaaliset varat ovat „väistämättömiä“

Standard Chartedin toimitusjohtaja Bill Winters on sanonut, että digitaalisen omaisuuden luominen ja käyttöönotto on „ehdottoman väistämätöntä“.

Tuoreen uutisraportin mukaan brittiläisen monikansallisen pankkijätin toimitusjohtaja ehdotti, että on olemassa „uusi maailma, joka on avautumassa“. Hän lisäsi, että digitaalisten valuuttojen käyttöönoton on mentävä pidemmälle ja sitä johtaa sekä yksityinen sektori että hallituksen tukemat yksiköt.

Tämän vuoden virtuaalisen FinTech-festivaalin aikana Singaporessa Winters on tiettävästi ilmoittanut, että hyvin pian rahoituslaitos ilmoittaa lisää uutisia „tällä tavoin“. Hän sanoi myös, että käyttöönotto tapahtuu kansainvälisen maksujärjestelmän nopean kehityksen takia.

„Mielestäni keskuspankin digitaalisilla valuutoilla ja muilla kuin keskuspankin tukemilla digitaalisilla valuutoilla on ehdottomasti rooli“, toimitusjohtaja sanoi maanantaina tapahtuman aikana.

Winters totesi myös, että mielenkiintoinen kehitys olisi „sellaiset valuutat, jotka eivät täsmää itse valuutan kanssa, mutta joiden tarkoituksena on kaapata joko osajoukon yläjoukko“.

Hän huomautti myös, että digitaalisia varoja voitaisiin luoda erityishankkeille, kuten kaupalle vapaaehtoisilla hiilimarkkinoilla. Näin ollen käyttäjät, jotka haluavat kompensoida hiilidioksidipäästöjään, olisivat varmoja siitä, että heidän hankkeensa rahoitus on „todennettu, standardoitu, seurattu“.

Oikeita toteutuksia tukevat odotukset

Wintersin lausunnot ovat tapahtumasarjan seurauksena, mikä lisää digitaalisen omaisuuden käyttöönottoa. Kuten CryptoPotato äskettäin kertoi, kiinalainen verkkokauppias JD.com ilmoitti mahdollistavansa ostot digitaalisella juanilla. Kiinan suurin sähköisen kaupankäynnin foorumi käyttää tilaisuutta toteuttaa ja antaa asiakkailleen lisää maksutapoja CBDC: n avulla.

Yhtiö aikoo myöntää ja antaa 100 000 digitaalista käteiskuponkia 20 miljoonan yuanin arvosta 11. joulukuuta. Tavoitteena on kannustaa Suzhoun kaupungin asukkaita itäisessä Jiangsun maakunnassa perehtymään ja tottua innovatiiviseen valuuttaan, koska se voi pian olla analoginen maksujärjestelmä maassa.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.